Kinderen

Als je op de basisschool zit, is een kerkdienst soms best lastig te begrijpen en soms ook een beetje lang. Daarom is er speciaal voor alle kinderen van de basisschool 'kindernevendienst': een soort kerkdienst, maar dan voor kinderen. Het eerste en het laatste deel van de dienst ben je in de kerk, tijdens de rest van de dienst ga je naar je eigen kinderdienst. In de kerkdienst zegt de dominee het als je naar de nevendienst mag. 

Deze zal in een van de kerkzalen zijn.

Zit je in groep 1 t/m 8 van de basisischool, dan is er voor jou elke zondag tijdens de ochtenddienst kindernevendienst. Daar wordt er een verhaal verteld uit de Bijbel, zingen en bidden we samen. Zit je in groep 1 tm 4 dan maken we ook nog een knutselwerkje of een kleurplaat o.i.d..

Vanaf groep 5 word je zelf actief aan het werk gezet. We lezen dan zelf uit de Bijbel en denken samen na over wat je daar in je eigen leven aan hebt. Dat doen we door erover te praten, of te vragen of een puzzel over te maken of door andere creatieve dingen te doen. 

Kortom ook al zit je in bovenbouw je leert een hoop en hoeft je niet te vervelen!

Tijdens de ontmoetingen in Salvatori bieden wij de kinderen een apart leuk programma aan. Denk aan creatieve activiteiten, zingen, muziek en een verhaal.

We hopen je graag te zien, want ook JIJ MAG ER ZIJN!

Meer info @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.