Nieuws

Blik op Lisse heeft kookteam Robert gevolgd tijdens de voorbereiding van de maaltijd voor het eetcafé in Buurthuis Salvatori. Lees hier het artikel "Eetcafé binnen één uur uitverkocht"!

“Hoe lees je de Bijbel met elkaar”

Dat Bijbellezen en bidden bij de geloofsopvoeding hoort is voor mensen een vanzelfsprekendheid. Maar hoe houd je de aandacht van de kinderen erbij? Hoe voorkom je dat de situatie ontstaat dat er nog ‘even snel’ een stukje uit de bijbel moet worden gelezen.

Dit onderwerp komt aan de orde op woensdag 13 februari 2019. Inloop vanaf 19.45 uur. We starten om 20.00 uur. Locatie: Prinsessestraat, Lisse.

Er zal dan aandacht worden besteed aan hoe je kinderen van alle leeftijden kunt betrekken bij Bijbellezen, hoe je een kind zelf kunt leren bidden en het belang van zingen in het gezin.

Op woensdag 20 maart 2019 zal het onderwerp “Media en opvoeding” aan de orde komen. Meer informatie volgt later.

Er is weer volop pruimen-, aardbeien-, en bramenjam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor het project Visserschoolkinderen in Botswana. Een potje kost € 2,50.

U kunt bestellen en/of ophalen (bij voorkeur aan het begin van de avond) bij zr. L. van Rijssel, Schorpioen 11 Lisse, tel 0252-412447