Welkom

Lisse is in het voorjaar op zijn mooist. Als alles in de natuur tot bloei komt, trekt dat mensen van over de hele wereld aan. Ze komen vol bewondering onze bloemen bekijken.

Binnen dit mooie dorp is de SWG Lisse één van de kerken. Als gemeenschap leven wij in vertrouwen op God. Wij vertrouwen erop dat Hij goed, trouw, liefdevol en rechtvaardig is. Dit baseren wij op wat wij lezen in Bijbel en zien in het leven, sterven en opstanding van zijn Zoon, Jezus Christus.

Dit geloof maakt van ons een dankbare en hoopvolle gemeenschap. Omdat wij ervaren dat het soms moeilijk is om in vertrouwen op God te leven, helpen wij elkaar daarbij.

Het is de wens van de gemeenschap dat zij door dit vertrouwensvol leven een aanwinst zal zijn voor dorp en streek. Wij heten iedereen welkom die met ons verlangt naar een vertrouwensvol leven.

Gebruikersregistratie
Annuleren

Laatste nieuws

Er was eens een een tafeltennisbladje, -tafel en een ping pong balletje.

Er zijn een aantal tafeltennisbladjes en balletjes in Salvatori die reikhalzend uitzien naar een (on)ervaren hand die ze laten doen wat ze moeten doen.

En wat te zeggen van twee tafeltennistafels die onder het stof liggen met netjes die voor hun veerkracht een hoeveelheid zweetdruppels nodig hebben om datgene te doen waarvoor ze gemaakt zijn: spelers tot wanhoop brengen.

Kortom, meldt je aan bij Hanno Everaars 06 20 700 957 om aan die droevige toestand een eind te maken en ga op de eerste en derde maandagavond van elke maand in Salvatori van 19.30 tot 21.00 uur aan de slag als tafeltennisser.

We beginnen in september.

Voor slechts €1 kun je wat aan je conditie doen, krijg je koffie of thee, een portie gezelligheid en (leed)vermaak.

Heerlijke huisgemaakte jam te koop

Er is weer volop pruimen-, aardbeien-, en bramenjam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor het project Visserschoolkinderen in Botswana. Een potje kost € 2,50.

U kunt bestellen en/of ophalen (bij voorkeur aan het begin van de avond) bij zr. L. van Rijssel, Schorpioen 11 Lisse, tel 0252-412447